Llicenciada en Psicologia. Universitat Autònoma de Barcelona. 2002.
Psicòloga general sanità ria. Mà ster en Psicologia Positiva Aplicada

Psicologia i benestar
Tot el nostre temps,
te'l dediquem a tu
Cuidar-nos, tenir bons hĂ bits, ens porta no nomĂ©s a evitar malalties a curt i llarg termini sinĂł a mĂ©s a gaudir d’un estat de millor satisfacciĂł fĂsica, psicològica i social. Sentir-nos amb mĂ©s energia, de bon humor i en definitiva, amb mĂ©s salut.
Segons l’OMS, la principal causa de baixes laborals el 2020 serà l’ansietat i la depressió. Actualment ja n’és la segona. Potser anem en una direcció on intervenir davant la malaltia o el trastorn no és suficient i cal que la psicologia intervingui des d’una vessant de prevenció, i encara més, no només per evitar la malaltia sinó per optimitzar els estats de bona salut.
Sabem la importĂ ncia de tenir una alimentaciĂł equilibrada, dels hĂ bits de descans o de fer activitat fĂsica, però posem la mateixa atenciĂł a protegir el nostre estat emocional?
Cuidar els pensaments, les emocions, entrenar el capital psicològic i treballar amb les nostres fortaleses són elements essencials per aconseguir aquest l’objectiu.
Vetllar per la qualitat de les nostres relacions serĂ el segĂĽent pas. Som Ă©ssers relacionals i tenim xarxes de relacions (personals, laborals…), però sĂłn saludables les que establim? Com ens relacionem?
Finalment, la teulada en aquesta construcció serà la significació, l’atenció conscient i la fusió en la manera de fer-ho, utilitzant els coneixements més actuals que ens dona la ciència i les investigacions més recents.
Llicenciada en Psicologia. Universitat Autònoma de Barcelona. 2002.
Psicòloga general sanità ria. Mà ster en Psicologia Positiva Aplicada